IV-työnjohto – valvomme ilmatilaasi

HK-tekniikan kokemuksen ja ammattitaidon alleviivaa se, että meiltä voit tilata iv-työnjohdon valvomaan uudiskohteesi rakennusta. Meiltä ilmastointiasennuksen hankkiessasi saat myös työnjohdon tulemaan paikalle työmiesten kanssa yhdellä kertaa.

HK-tekniikan iv-työnjohtaja tekee tarkastukset kaikista asennuksista ja työvaiheista, myös peittyvistä. Tarkastuskäynnit suoritetaan valmiisiin kohteisiin aina silloin kuin määrätty vaihe on valmis. Tällöin rakentamisen viranomaisstandardit ja työn laatu pysyvät jatkuvasti vakaana eikä Sinun tarvitse huolehtia tulevista ja yllättävistä vastuista!

Iv-työnjohtajan vastuisiin kuuluu, ettei virheitä ja laiminlyöntejä pääse tapahtumaan. Iv-työnjohtajan ammattipätevyyteen sisältyy vähintään kuuden vuoden kokemus vastaavissa tehtävissä, esimerkiksi omakotitalot, paritalot, rivitalot, pienet teollisuushallit, pienet varastohallit, huoltoasemat, maatalouden tuotantorakennukset sekä laajat korjaus- ja muutostyöt.

HK-tekniikka takaa Sinulle parhaimman ja kokonaisvaltaisimman lopputuloksen, joten voit jättää huolehtimisen muille. Voit jättää huoletta ilmastointiasennukset ja mittaukset kokonaisvaltaisesti ammattitaitoisen yrityksen käsiin!

Iv-työnjohtajan voit myös pyytää valvomaan jo toisaalla sovittua ilmastointiasennus-projektia taataksesi laadun ja saadaksesi tarvittavat todistukset sekä asiakirjat. Iv-työnjohto suorittaa toimintatarkastuksen tarvittavilla mittauksilla. Mittauksia ei voi tehdä ilman kunnollista mittauslaitteistoa, kuten kuumalanka-anometria, painesondia tai pitot-putkea. HK-tekniikan iv-työnjohtajalla kyseiset mittarit kulkevat aina matkassa!

HK-tekniikka sijaitsee Maskussa ja toimii Varsinais-Suomen alueella. Mikäli tarvitset kokenutta ja ammattitaitoista iv-työnjohtajaa tai kokonaista ilmastointiasennusta, olet oikeassa paikassa!