Ilmastointiasennukset – astetta parempaa hengitystä

HK-tekniikka asentaa ja rakentaa ilmastointijärjestelmiä Varsinais-Suomen alueella vuosikymmenen kokemuksella.

Rakennamme ilmastointijärjestelmät uudiskohteisiin tai asennamme uuden järjestelmän jo olemassa olevaan kohteeseen tinkimättömällä ammattitaidolla.

Rakennamme ilmastointijärjestelmät niin yksityisiin kohteisiin kuten koteihin tai mökeille tai yrityksien toimitiloihin. Lisäksi toimimme yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa.

Asennus- ja rakennuspalvelumme sisältää kaiken suunnittelusta ja materiaaleista mittauksiin ja loppusäätöihin. Kokonaisratkaisuihimme kuuluu myös iv-työnjohto. Saat ilmastointijärjestelmäsi kokonaisella avaimet käteen – ratkaisulla HK-tekniikalta.

Ilmanvaihtojärjestelmien rakennuksen ja asennuksen toteuttamiselle kaksi yleisintä vaihtoehtoa ovat koneellinen poistoilmanvaihto ja koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.

Koneellisessa poistoilmanvaihdossa ilman virtausta tehostetaan poistopuhaltimella. Näin ilman virtaus rakennuksessa tulee vakioksi puhaltimen avulla. Kohdekohtaisia säätöjä ilmanvaihtoon toteutetaan liesikuvuilla, joissa on virtauksen säätömahdollisuus.

Koneellisessa tulo- ja poistoilmanvaihdossa kohde on tiivis ja ilmanvaihdosta huolehditaan koneellisella järjestelmällä. Järjestelmä kontrolloi ilmanvaihtoa huonekohtaisesti. Lisäksi tuloilmasta saadaan poistettua epäpuhtauksia, samalla ilma voidaan jälkilämmittää haluttuun lämpöön huonekohtaisesti.

Olemassa olevaan rakennukseen täydellinen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto voi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia ja muutoksia julkisivulle, joten suunnittelussa ja toteutuksessa on syytä käyttää ammattitaitosta työvoimaa. Useasti rakennusten peruskorjauksissa käytetään vaihtoehtoisia ja tapauskohtaisia menetelmiä kuten sovellettua koneellista poistoilmanvaihtoa. Tällöin on syytä antaa ilmastointiasennus ja – rakennus ammattilaisten käsiin.

HK-tekniikalla asennus, rakennus, työnjohto ja jälkitarkastukset mittauksineen hoituvat samalla kertaa. Miksi tyytyä tilkkutäkkiin kun osaavan ja kokeneen paketin saa yhdellä yhteydenotolla?